Ben Bizzie beweegt Beekdaelen

Hoi ik Ben Bizzie! Hét beweegmaatje voor alle kinderen in Beekdaelen. Samen met alle kinderen zorg ik voor nog meer beweging in Beekdaelen e.o. We maken van de gezonde en actieve keuze een vanzelfsprekende keuze. En dat doe ik niet alleen. Maar samen met het enthousiast beweegteam van Beekdaelen, verenigingen en organisaties uit de gemeente Beekdaelen. Kinderen ontdekken dat sportief en gezond vooral heel leuk is. Daarom heb ik zelf ook altijd een lach op mijn gezicht. Sporten zorgt namelijk voor geluk!

Jullie hebben mij waarschijnlijk voor het eerst ontmoet tijdens de Grote Waterpretdag in Schimmert. Dat was een tof waterspektakel. En hebben jullie mijn eigen Ben Bizzie Boek al gelezen? Vol gezonde en vooral lekkere tips en weetjes! Via mijn blogs deel ik nog meer leuke tips, dus hou deze site en Facebook in de gaten daar ben ik regelmatig te vinden. Tot snel!

Groetjes Ben Bizzie