Jongerenactiviteiten carnavalsvakantie Beweegdaelen

Normaal vieren we tijdens de carnavalsvakantie natuurlijk carnaval. Dit jaar zit dat er helaas niet in. Om toch actief bezig te blijven hebben sportcoaches van team Beweegdaelen voor alle jeugd in de gemeente een super toffe carnavalsweek georganiseerd. Elke dag staat in het teken van sport, spel en creativiteit.

Maandag 15 februari: Spyctive

Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes op zoek naar verborgen aanwijzingen, kraak codes en stuur geheime berichten om een misdaad te voorkomen. Houd verdachte personen in de omgeving in de gaten en bel geheime agenten wanneer een verdachte verhoord moet worden. Klinkt spannend toch?

Meld je aan door een bericht te sturen aan beweegcoach Xanne via Xanne.Nanuru@ecsplore.nl. Vermeld in je bericht naam & leeftijd van de deelnemende kinderen, op welke school ze zitten en een telefoonnummer waar je op bereikbaar bent. Let op! Ouders worden geacht mee te lopen, geef aan of je bereid bent om op vrijdag 19 februari mee te lopen.

Dinsdag 16 februari: Het Supervet Thuispakket

Wat is het toch fijn om thuis te zijn! Zeker met dit thuispakket. Meld je dus snel aan en ontvang om 10:30 ons digitale Supervet Thuispakket. Wat er in zit houden we nog eventjes geheim. Maar we verklappen alvast: voor elk wat wils! Deze activiteit is ook geschikt voor kinderen uit de groepen 1 en 2!

Woensdag 17 februari: Kenniskwis en schaatsen

Tijd voor een gezellige kenniskwis! Vanuit je luie stoel testen we jouw algemene kennis. Over van alles en nog wat! En, bij ons zit publiek in de studio! Via een tweede scherm ben je samen met ons en andere deelnemers virtueel aanwezig. Wees erbij!

Tijdstippen:

  • groep 1 t/m 3 | 10.30-11.30 uur
  • groep 4 t/m 8 | 12.30-13.30 uur

Woensdag 17 februari: Schaatsen

We konden tijdens de kerstvakantie helaas niet schaatsen. Maar dat gaan we tijdens de carnavalsvakantie dubbel en dwars inhalen. De ijsbaan bij Laco Geleen is geopend en wij gaan er gebruik van maken! Schaatsen huren is mogelijk. Kom je ook met ons schaatsen?

Laco Geleen, Kummenaedestraat 45, Geleen | tijd: 15.00-17.00 uur

Donderdag 18 februari: Huisnummerfototocht

Genoeg binnen gezeten de afgelopen tijd? Laten we naar buiten gaan! Bel iedereen die je kent en ga vanaf 10:30 samen op huisnummerfototocht. Je verveelt je geen moment! In je eigen straat, buurt, wijk of dorp op pad. Zin in? Wij wel! Deze activiteit is ook geschikt voor kinderen uit de groepen 1 en 2!

Vrijdag 19 februari: Familie Groen Escape Room

Probeer vanaf 10:30 te ontsnappen uit je eigen huis of kamer! Niet echt natuurlijk. Maar wel met de Familie Groen Escape Room. Super leuk om met vriendjes, vriendinnetjes of met broertjes en zusjes te doen. En geschikt voor thuis! Lukt het jullie te ontsnappen?

Aanmelden

Ga naar www.ikinactie.nl om je aan te melden voor een of meerdere activiteiten. Schrijf je snel in want: vol=vol!

Check ook onze flyer voor meer informatie en spelregels over de activiteiten.