Beekdaelen fietstocht

Op zaterdag 25 juni 2022 organiseren we in samenwerking met Dorpscoördinatoren Beekdaelen een fietstocht voor jong en oud! De 30 kilometerlange fietstocht door de gemeente Beekdaelen brengt u langs mooie natuurgebieden en leuke restaurants. U fietst enkel op verharde fietspaden en het is voor iedereen toegankelijk. Kom en fiets gezellig mee op uw eigen tempo!

Route

We maken gebruik van de al bestaande route van Visit Zuid-Limburg Noordlus (26 kilometer), maar maken tijdens de route een klein uitstapje naar het centrum van de route (Merkelbeek). U kunt de route starten tussen 12.00 en 13.00 uur vanaf 3 verschillende locaties.

  • Restaurant Hedelfinger (Quabeeksweg 1, 6456 AB Bingelrade)
  • Restaurant Heerlux (Aan de Voeëgelsjtang 1, 6451 PS Schinveld)
  • Fietspad "Zwarte Pad" (Op de kruising van het Zwarte Pad en Stationsstraat (27A) te Schinnen.)

De finishlijn is getrokken bij Restaurant Smeets (Steenweg 6, 6447 BP Merkelbeek). U kunt tot uiterlijk 18.00 uur finishen.

Goodiebag

De 30 kilometer lange fietstocht brengt u door mooie natuurgebieden en langs 4 leuke (deelnemende) restaurants. Deze restaurants bieden allen iets gratis of tegen korting aan. Bijvoorbeeld koffie met gebak voor €4, een kop soep voor €3 of één gratis bol ijs. Het is de bedoeling dat u zich vooraf inschrijft voor de fietstocht. Na de inschrijving ontvangt u een goodiebag inclusief de kortingsbonnen die u kan gebruiken bij deelnemende verenigingen. Inschrijfkosten bedragen €5,- per deelnemer. Het bedrag dient u te voldoen bij de startplaats op 25 juni 2022. Het is ook mogelijk om op de dag zelf in te schrijven, maar dan ontvangt u geen goodiebag.

Aanmelden

Schrijf u vóór 18 juni 2022 in via info@beweegdaelen.nl of door te bellen naar CMWW Schinveld (088 455 2590). Wij hopen er gezamenlijk een mooie en sportieve dag van te maken!