Crazy- 88 wandeling Beweegdaelen

Op zaterdag 9 oktober 2021 hebben er in samenwerking met Radar en IVN twee wandelingen plaatsgevonden in en rondom Nuth. Beweegcoaches Frank en Stijn hebben beiden 1 groep begeleid tijdens de Crazy-88 wandeling.

De twee groepen moesten tijdens de wandeling verschillende opdrachten uitvoeren om zoveel mogelijk punten te scoren. ''We hebben onder andere samen gedanst op de markt, gesport op de beweegtoestellen in speeltuin ’t Töreke en liedjes gezongen voor kinderen'', aldus beweegcoach Stijn. ''Iedereen heeft recht op beweging en het was daarom mooi dat we de bewoners van woonvorm de Wissel mee hebben genomen voor een wandeltocht.''

De grote wandeling werd begeleidt door de beweegcoaches van IVN. Zij trokken samen met de deelnemers het gebied ‘De Horzel’ in om daar van de natuur te genieten en te leren over wat er allemaal leeft.

Na afloop hebben we gezamenlijk koffie met een lekkere en gezonde versnapering bij woonvorm De Wissel in Nuth. Onder het genot van een prachtig zonnetje werd er na gekletst over de wandeling. Het was weer een zeer geslaagde activiteit!