Enquête: impact corona op Limburgse sportorganisaties

De coronacrisis heeft in 2020 op veel sectoren een grote impact. Ook op de sportsector. Het is alweer maanden geleden dat de sportkantines open waren en competities werden gespeeld. Huis voor de Sport Limburg is een onderzoek gestart naar de impact van corona op sportverenigingen in Limburg.

Sportorganisaties kampen al maanden met weinig tot geen inkomsten. En ledenbinding wordt op de proef gesteld. Het is een periode waarin tijd en energie van veel verenigingen op andere zaken is gericht. Om te kunnen ontzorgen, ondersteunen en aandacht te vragen voor deze uitdagingen is Huis voor de Sport op zoek naar vertegenwoordigers van de sportorganisaties in Limburg. Door je stem te laten horen via dit onderzoek kan hulp geboden worden waar nodig.

Met de resultaten schetst het Huis voor de Sport een beeld van de impact van corona op de sportorganisaties in Limburg. Zo kan met onderbouwing benoemd worden waar de komende periode uitdagingen liggen en welke knelpunten er zijn. Ook geeft het inzicht in de kansen die corona biedt en heeft geboden. Uiteraard gaat Huis voor de Sport vertrouwelijk met de gegevens om.

Deelnemen aan het onderzoek kan t/m 31 december 2021.