Kernteam deelt kennis, informatie en tips

Het kernteam van Sportakkoord Beekdaelen gaat samen aan de slag met de uitvoering van de gestelde doelen en ambities uit het akkoord. Afgelopen donderdag kwamen ze weer samen om kennis, informatie en tips te delen.

Na het laatste overleg in januari kwam het kernteam op 25 maart bij elkaar. Daarnaast werd er per werkgroep stilgestaan op het proces tot dusver én de energie binnen de werkgroep. Het was ook het moment om kennis en inspiratie te delen. Twee kernteamleden: “We komen zo snel mogelijk in de actiemodus. Daar krijgen we energie van en dat zie je direct terug in de werkgroep.” Zo concludeert ook verenigingsondersteuner Ken: “De werkgroep Gezond Opgroeien heeft al mooie stappen gezet en zijn concreet aan de slag met de organisatie van lokale sportdagen om de jeugd in beweging te brengen.”

Ook is er gekeken naar de financiële middelen, de manier van aanvragen rondom de uitvoering van het lokale sportakkoord, het behandelen van die aanvragen en het vervolg hiervan. Over drie weken zit de kerngroep weer bij elkaar om samen knopen door te hakken. Ken: “De spreekwoordelijke trein komt op gang! Met het opstarten van de werkgroepen zien mensen het echt voor zich en kan de trein verder op gang komen. Mooi om die energie te zien. Als we elkaar zo kunnen aansteken, leggen we een goede basis voor de rest van het jaar.”