Ontmoetingsdagen in Beekdaelen

Bent u ouder dan 55 jaar en heeft u vragen een gezonde leefstijl, uw fysieke gesteldheid, of andere (hulp)vragen? Op de ontmoetingsdagen staan onze beweegcoaches voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden op een van de vier locaties in de gemeente Beekdaelen.

Alternatief programma

Ken: “Normaal gesproken trekken we met de Ontmoetingsdagen door de verschillende kernen van de gemeente Beekdaelen om onder andere in gesprek te gaan met inwoners en fitheidstesten af te nemen. Zo ontdekken de 55-plussers uit de gemeente hoe het gesteld is met hun fit- en gezondheid. In verband met corona is dat niet mogelijk. Daarom hebben we een alternatief programma opgesteld.”

“Op zoek naar passend sport- en beweegaanbod”

Tijdens de Ontmoetingsdagen krijgen 55-plussers tijdens één op één gesprek met een beweegcoach van Beweegdaelen de kans om al hun vragen rondom een gezonde leefstijl, uw fysieke gesteldheid, sportaanbod, sociale vraagstukken en/of andere (hulp)vragen te stellen. Sjoerd: “Er is genoeg ruimte om uw wensen en behoeften boven tafel te krijgen. Bovendien gaan we tijdens het gesprek samen op zoek naar passend sport- en beweegaanbod. En helpen we - waar nodig - uw leefstijl te verbeteren én fit, vitaal en gezond te blijven. Passend bij u en uw wensen kijken we naar een geschikt vervolg.”

Geïnteresseerd?

De Ontmoetingsdagen vinden plaats op 24 november in Schimmert, 1 december in Merkelbeek, 8 december in Schinveld en 15 december in Amstenrade. Uiteraard worden de maatregelen van het RIVM op de voet nageleefd en is er voldoende afstand. Daarvoor is aanmelden verplicht. Geef daarbij uw voorkeur aan: 9.00-12.00 uur of 12.30-16.30 uur. Aanmelden kan via onze kalender: de Ontmoetingsdagen of via beweegcoach Ken Diedering via ken@beweegdaelen.net. Ben er snel bij, want per locatie is er een maximaal aantal personen die kunnen deelnemen. Na uw aanmelding ontvangt u een bericht met datum, tijd en locatie.