CarnavalXperience een groot feest

In de carnavalsvakantie organiseerden we super toffe activiteiten. Meer dan 100 kinderen kwamen met ons in beweging met onder andere Spyctive, Familie Groen Escape Room, de huisnummerfototocht en de schaatsmiddag.

FYSIEKE EN MENTALE UITDAGING

Ook tijdens de vakantie brengen we kinderen in beweging. Het is een gekke tijd waarin we merken dat kinderen minder bewegen. Het was onze missie om te zorgen voor een vakantie vol beweging. Samen met MEE, GGD, Ecsplore en Negen organiseerden we elke dag een activiteit. “We proberen altijd te zorgen voor activiteiten die aansluiten op de interesses van de doelgroep, in dit geval kinderen. Zoals met Spyctive zijn kinderen spelenderwijs in beweging gekomen. Voor een dag werden de kids uit de gemeente Beekdaelen echte spionnen. Ze zijn fysiek én mentaal uitgedaagd. Bovenal hebben ze zich goed vermaakt en gingen ze met een glimlach van oor tot oor weer naar huis!”, vertelt beweegcoach Roy. Ook tijdens de Familie Groen Escape Room werden de deelnemers uitgedaagd. “Erg leuk en leerzaam. We zijn ontsnapt in een tijd van 35 minuten en 9 seconden. Hopelijk tot volgende vakantie!”, vertelt een van de kinderen.

Blije kinderen, blije ouders

De huisnummerfototocht was ook een groot succes bij de deelnemers, zoals Arn. Hij liep vol enthousiasme samen met zijn opa de tocht. “Het was héél leuk!” Extra leuk was het toen hij als winnaar van de bingotocht werd bekroond. Ook maakten we ouders blij met de activiteit: “Onze jongens hebben genoten. Ze hebben 5 kilometer gewandeld. Bedankt voor deze toffe opdracht tijdens de vakantie.” Beweegcoach Sjoerd: “Tijdens de CarnavalsXperience wisselden we onze gymschoenen in voor schaatsen en schaatsten we een kleine Elfstedentocht. En zorgen we ook thuis voor beweging met allerlei leskaarten en energizers. Het was een bijzondere vakantie, vol plezier en beweging.”