Succesvolle editie Beweegdaelen Summer Vibes

Afgelopen zomer brachten onze beweegcoaches de basisschoolkinderen uit Beekdaelen in beweging tijdens de Beweegdaelen Summer Vibes. Het was een sportieve zomer waarin we kinderen extra in beweging brachten.

In de eerste week van de vakantie gingen kinderen naar elkaar opzoek tijdens het jachtseizoen. Via het delen van de locatie probeerden twee groepjes elkaar zo snel mogelijk te vinden. De kinderen namen daarnaast deel aan lasergamen en archery tag. Als echte Robin Hoods schoten ze met pijl en boog op hun doel. In het donker probeerden ze elkaar af te schieten en het beste Lasergameteam te worden.

De vakantie werd afgesloten met (Real Life) Esports. Binnen werd er FIFA en Just Dance gespeeld terwijl de kinderen buiten de FIFA Skill Games oefenden. De deelnemers hebben, net als onze beweegcoaches genoten van het zomerprogramma. ''Ik vond het heel erg leuk om zowel op de Playstation als buiten bezig te zijn'', aldus een van de kinderen. Beweegcoach Ken sluit zich daarbij aan. ''We hebben kinderen op een creatieve en nieuwe manier in beweging gebracht. De zomervakantie was voor ons erg geslaagd en we hebben nu al zin in de volgende activiteiten!''