Supporters stellen Sportakkoord Beekdaelen vast

De afgelopen maanden hebben sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en inwoners gewerkt aan de totstandkoming van het Sportakkoord Beekdaelen. 45 supporters hebben hun handtekening gezet onder het sportakkoord en het daarmee vastgesteld.

Trotse supporters

45 enthousiaste supporters hebben het sportakkoord (digitaal) ondertekend. Daarmee is het sportakkoord definitief vastgesteld. “Het team van supporters is divers en vertegenwoordigt verenigingen, basisscholen, kinderopvangcentra en zorginstellingen uit Beekdaelen. Daar zijn we trots op!”, vertelt sportformateur Elvera Weusten (Negen). “Ondanks de corona-maatregelen is het toch gelukt om supporters het sportakkoord digitaal te laten ondertekenen. Ontdek hier alle supporters.

Sportakkoord Beekdaelen

In het sportakkoord zijn ambities uitgewerkt om meer mensen in Beekdaelen te laten sporten en bewegen. De betrokken supporters willen een gezonde en actieve leefstijl stimuleren en iedereen laten meedoen, van jong tot oud. De ambities zijn vertaald naar concrete acties waar de supporters mee aan de slag gaan. Samen met de sportformateur, de verenigingsondersteuner en de Adviseur Lokale Sport gaan werkgroepen met de acties aan de slag. Lees het hele sportakkoord hier.

Na de zomerperiode worden vervolgstappen opgepakt en gaan betrokkenen samen aan de slag. Op maandag 14 september vindt er een bijeenkomst plaats waar meer informatie gegeven zal worden over deze vervolgstappen

Supporter worden?

Wil je nog supporter worden? Dat kan. Neem dan contact op met sportformateur Elvera Weusten via 06 51754164 of elvera@negen.nl.