Ons team

Maak hier kennis met ons beweegteam.


Ken Diedering

Ik ben Ken Diedering en ik ben geboren in Beek, maar sinds kort verhuisd naar Linne. Van kleins af aan is sport mijn passie en is met name voetbal mijn grootste hobby. Het is voor mij een van de mooiste dingen die er bestaat. Binnen Beweegdaelen houd ik me voornamelijk bezig met verenigingsondersteuning en bied ik verenigingen een helpende hand met kennis, inspiratie en procesbegeleiding. Ook ben ik betrokken bij het activeren van ouderen in de gemeente Beekdaelen aan de hand van ontmoetingsdagen en activiteiten, zoals Walking Football. Ik hoop dat we van Beekdaelen de plek kunnen maken waar verenigingen een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van de gemeente en waar elke doelgroep kan meedoen op hun eigen manier.

Neem contact met me op via ken@negen.nl | 06-34223087

Roy Jacobs

Mijn naam is Roy Jacobs en ik kom uit Horn. Een klein dorpje in Midden-Limburg waar mijn passie voor sport en cultuur geboren is. Al jaren ben ik elk weekend op het voetbalveld of achter mijn drumstel te vinden. Als beweegcoach bij Beweegdaelen breng ik kinderen in beweging, ga ik aan de slag met Buurt in Actie en organiseer ik vakantieactiviteiten. Als beweegondersteuner ben ik voortdurend in beweging. Deze energie wil ik ook aan de mensen terug geven. Het is mijn droom om van Beekdaelen een vitale, gezonde, maar voornamelijk ook gezellige kern te creëren. Natuurlijk kan dit niet zonder de hulp van de inwoners.

Neem contact met me op via royjacobs@negen.nl | 06-43138859

Sjoerd Rietjens

Ik ben Sjoerd Rietjens en ik woon in Weert. Ik ben een fanatiek sporter. Van voetbal, fitness, wandelen tot hardlopen, ik doe het allemaal. Daarnaast hou ik van een goed boek en muziek. Als combinatiefunctionaris bij Ecsplore leg ik de verbinding tussen sport en bewegen en kinderen van het primair onderwijs en senioren. Door middel van verschillende programma's proberen we ervoor te zorgen dat sport en bewegen op een structurele manier onderdeel wordt van het dagelijks leven van mensen. Zo zorgen we voor een gezondere, socialere en vitalere samenleving. Ik wil sport, bewegen en gezonde voeding op een laagdrempelige manier toegankelijk maken voor iedereen uit Beekdaelen. Ook hoop ik op een leven lang vol sport, plezier en beweging.

Neem contact met me op via sjoerd.rietjens@ecsplore.nl | 06-12704575

Judith Aerdts

Ik ben Judith Aerts en ik kom uit Maasbree. In mijn vrije tijd houd ik ervan om lekker te wandelen, te koken of bakken én zit ik graag in het zonnetje met een goed boek. Als JOGG-regisseur en Gezonde School-adviseur richt ik me binnen Beweegdaelen op de omgeving van kinderen. Die probeer ik gezonder te maken op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Samen met bestuurders, scholen en organisaties schrijf ik beleid. Dat beleid breng ik samen met alle partners van Beweegdaelen in de praktijk. Beekdaelen moet de plek zijn waar kinderen de kans krijgen om gezond op te groeien. Een gezonde jeugd en een gezonde toekomst, dat is dan ook mijn droom!

Neem contact met me op via judith.aerdts@ggdzl.nl | 06-31991996


Elvera Weusten

Ik ben Elvera Weusten en ik woon in Roermond. Muzikant, sporter én verenigingsmens. Maar vooral gek op alles wat lekker én gezond is. Als projectleider van Beweegdaelen ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden en verbindingen om nog meer mensen in Beekdaelen in beweging te brengen naar sport-, beweeg- of cultuuraanbod. Samen zorgen we er voor dat iedereen kan meedoen en plezier kan beleven. Zo hopen we een steentje bij te dragen aan een gezond maar vooral gelukkig leven!

Neem contact met me op via elvera@negen.nl | 06-51574164

Fabian Brinkman

Ik ben Fabian Brinkman en ik kom uit Sittard. Ik hou van boksen, voetballen en koken. Daarnaast doe ik graag leuke dingen samen met mijn gezin, familie en vrienden en genieten we samen van het leven. Als teamleider bij Ecsplore ben ik verantwoordelijk voor de aandachtsgebieden 0-4 jaar, sportaanbieders, senioren en het leerbedrijf SPRINT. Ik gun alle inwoners uit Beekdaelen een gezond en gelukkig leven! En dat iedereen plezier beleeft aan sport, bewegen en gezonde voeding. Leg die basis zo vroeg mogelijk, zodat het gewoontes zijn als je volwassen bent.

Neem contact met me op via fabian.brinkman@ecsplore.nl | 06-23298456