Opstelling sportakkoord Beekdaelen

Om het Sportakkoord Beekdaelen tot een succes te maken, werken diverse supporters van het sportakkoord nauw samen.

Kernteam

Het kernteam is een groep van betrokken supporters van het sportakkoord vanuit diverse organisaties en branches, waaronder kinderopvang, verenigingen en de gemeente. Het kernteam jaagt de actiepunten uit het sportakkoord aan en stelt jaarlijks prioriteiten. Daarnaast beheert het kernteam het Uitvoeringsbudget.

Het kernteam wordt momenteel gevormd door Silvia Pisters (Kinderopvang Nuth), Jean-Paul Harst (HC Nuth), Jill Henssen (Health Plus), Roger Busch (Alfa Sport), Sven Portz (Woander Forest), Manfred Linssen, Fabian Brinkman (Ecsplore), Rob Hendrix (gemeente Beekdaelen), Elvera Weusten (sportformateur) en Ken Diedering (Negen).

Adviseur lokale sport

De Adviseur Lokale Sport is de verbinder in het samenbrengen van de behoeftes van sportaanbieders en het toekennen van de juiste services. De Adviseur Lokale Sport trekt hierin samen op met het kernteam en de lokale verenigingsondersteuner, die zicht hebben op de lokale setting. Op basis daarvan kijkt de Adviseur Lokale Sport in samenwerking met de verenigingsondersteuner welke services er ingezet kunnen worden om de clubs optimaal te kunnen ondersteunen. Adviseur Lokale Sport voor Beekdaelen is Gaby Spierts.

Beweegteam Beweegdaelen

Het beweegteam van Beweegdaelen ondersteunt bij de uitvoering van de actiepunten uit het Sportakkoord Beekdaelen. De beweegcoaches en verenigingsondersteuner vormen een professioneel team dat samen met de supporters een succes gaan maken van het sportakkoord.

De kracht van het sportakkoord zit in het samen doen! Alleen samen met partners en supporters. van het sportakkoord krijgen we de ambities en acties gerealiseerd. Zij brengen het sportakkoord verder. Door deze energie en saamhorigheid ontstaan nieuwe samenwerkingen en kansen.